Nabeschouwing Norwich City - Derby County (3-4) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Norwich City het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Derby County (3-4)

Het Championship duel tussen Norwich City en Derby County is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 3-4 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door B. Godfrey, waarmee Norwich City met 1-0 de leiding nam. Norwich City vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Pukki op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 36e minuut wist Derby County de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Tomori.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Mount de 2-2 maakte voor Derby County. Norwich City leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 81 minuten op voorsprong na een goal van T. Pukki: 3-2. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 87e minuut was het F. Jozefzoon die Derby County weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Derby County dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was J. Marriott de gevierde man die de 3-4 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Webb bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Derby County.

LIVE Norwich City - Derby County 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor C. Zimmermann Norwich City
25' Doelpunt Norwich City Doelpunt B. Godfrey met assist van M. Stiepermann Norwich City 1-0
31' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van M. Vrančić Norwich City 2-0
36' Doelpunt Derby County Doelpunt F. Tomori Derby County 2-1
47' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Mount Derby County 2-2
49' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Aarons Norwich City
62' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Vrančić Norwich City
66' Gele kaart Derby County Gele kaart voor G. Evans Derby County
78' Wissel Derby County Wissel D. Holmes voor M. Waghorn Derby County
81' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki Norwich City 3-2
84' Wissel Derby County Wissel D. Nugent voor A. Wisdom Derby County
85' Wissel Norwich City Wissel T. Trybull voor M. Vrančić Norwich City
87' Doelpunt Derby County Doelpunt F. Jozefzoon Derby County 3-3
88' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor T. Pukki Norwich City
92' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor M. Stiepermann Norwich City
92' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Marriott met assist van F. Jozefzoon Derby County 3-4
96' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Holmes Derby County
96' Gele kaart Derby County Gele kaart voor H. Wilson Derby County
98' Wissel Derby County Wissel M. Bird voor J. Marriott Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Derby County
Opstellingen Norwich City - Derby County
De opstellingen van Norwich City en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.