Nabeschouwing Norwich City - Millwall (4-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Norwich City het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Millwall (4-3)

Het Championship duel tussen Norwich City en Millwall is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 4-3 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door T. Elliott, waarmee Millwall met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Pukki, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 58e minuut was de ideale kans voor Norwich City om te scoren. T. Pukki was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 79e minuut was het Norwich City dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van M. Leitner. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat R. Leonard van Millwall de 2-2 maakte in de 81e minuut. Millwall kwam op voorsprong nadat J. Wallace de 2-3 wist te maken na 83 minuten. In de 92e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was J. Rhodes die de score op 3-3 zette en daarmee Norwich City weer op gelijke hoogte bracht. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door T. Pukki van Norwich City die daarmee in de 97e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Norwich City.

LIVE Norwich City - Millwall 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Elliott met assist van J. Cooper Millwall 0-1
37' Gele kaart Millwall Gele kaart voor M. Wallace Millwall
49' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van M. Stiepermann Norwich City 1-1
51' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Hutchinson Millwall
58' Penalty gemist Norwich City Penalty gemist T. Pukki Norwich City
66' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Leitner Norwich City
69' Gele kaart Millwall Gele kaart voor T. Elliott Millwall
75' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
79' Doelpunt Norwich City Doelpunt M. Leitner Norwich City 2-1
81' Doelpunt Millwall Doelpunt R. Leonard met assist van L. Gregory Millwall 2-2
83' Doelpunt Millwall Doelpunt J. Wallace met assist van S. Morison Millwall 2-3
86' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Buendía Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor M. Stiepermann Norwich City
89' Wissel Millwall Wissel R. Tunnicliffe voor S. Ferguson Millwall
89' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor J. Lewis Norwich City
92' Wissel Millwall Wissel J. Meredith voor L. Gregory Millwall
92' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Rhodes met assist van E. Buendía Norwich City 3-3
93' Gele kaart Millwall Gele kaart voor C. McLaughlin Millwall
94' Gele kaart Millwall Gele kaart voor Millwall
97' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van M. Vrančić Norwich City 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Millwall
Opstellingen Norwich City - Millwall
De opstellingen van Norwich City en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.