Nabeschouwing Nottingham Forest - Aston Villa (1-3) || Championship 2018/2019

Woensdag 13 maart 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Nottingham Forest het woensdag 13 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Aston Villa (1-3)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 1-3 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nottingham Forest kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Colback. Aston Villa kwam in de 7e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. McGinn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 15e minuut zette J. McGinn zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Aston Villa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Aston Villa vergroot nadat K. Hause de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Aston Villa.

LIVE Nottingham Forest - Aston Villa 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Colback met assist van J. Lolley Nottingham Forest 1-0
7' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. McGinn met assist van Ahmed El Mohamady Aston Villa 1-1
15' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. McGinn Aston Villa 1-2
28' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor K. Hause Aston Villa
29' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor K. Ansarifard Nottingham Forest
61' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor A. Milosevic Nottingham Forest
61' Doelpunt Aston Villa Doelpunt K. Hause met assist van C. Hourihane Aston Villa 1-3
62' Wissel Nottingham Forest Wissel D. Murphy voor K. Ansarifard Nottingham Forest
64' Wissel Aston Villa Wissel A. Adomah voor A. El Ghazi Aston Villa
65' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor N. Taylor Aston Villa
71' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Guédioura voor Pelé Nottingham Forest
72' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor T. Abraham Aston Villa
76' Wissel Nottingham Forest Wissel Diogo Gonçalves voor R. Yates Nottingham Forest
86' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
87' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor J. Grealish Aston Villa
96' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Kodjia Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Aston Villa
Opstellingen Nottingham Forest - Aston Villa
De opstellingen van Nottingham Forest en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.