Nabeschouwing Nottingham Forest - Bristol City (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Nottingham Forest het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Bristol City (0-1)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door F. Diedhiou, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Bristol City dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bristol City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Nottingham Forest - Bristol City
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
15
13
Schoten op doel
4
7
Aanvallen
102
138
Gevaarlijke aanvallen
56
38
Passes
378
385
Overtredingen
12
8
Buitenspel
4
4
Corners
10
4
Wissels
2
3
LIVE Nottingham Forest - Bristol City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor Y. Benalouane Nottingham Forest
64' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor J. Paterson Bristol City
69' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Guédioura voor C. Yacob Nottingham Forest
70' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van A. Weimann Bristol City 0-1
73' Wissel Nottingham Forest Wissel Gil Dias voor M. Cash Nottingham Forest
79' Wissel Bristol City Wissel L. Kelly voor J. Dasilva Bristol City
88' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Janko Nottingham Forest
94' Wissel Bristol City Wissel B. Wright voor F. Diedhiou Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Bristol City
Opstellingen Nottingham Forest - Bristol City
De opstellingen van Nottingham Forest en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Basiselftal Nottingham Forest
# Speler Pos.
1 Costel Fane Pantilimon K
21 Saidy Janko V
29 Yohan Benalouane V
18 Jack Robinson V
24 Claudio Ariel Yacob M
14 Matty Cash M
6 Jack Colback M
11 Ben Osborn M
23 Joe Lolley M
9 Daryl Murphy A
7 Lewis Grabban A
Formatie 4-1-4-1
Basiselftal Bristol City
# Speler Pos.
1 Frank Fielding K
2 Eros Pisano V
22 Tomáš Kalas V
6 Nathan Baker V
3 Jay Dasilva V
21 Marlon Pack M
14 Andreas Weimann M
8 Josh Brownhill M
20 Jamie Paterson M
11 Callum O'Dowda M
9 Famara Diedhiou A
Wissels Bristol City
# Speler Pos.
24 Max O’Leary K
17 Lloyd Kelly V
5 Bailey Wright V
45 Kasey Palmer M
19 Niclas Eliasson M
28 Joseff Morrell M
40 Mohamed Eisa A
Voorbeschouwing Nottingham Forest - Bristol City

Nottingham Forest en Bristol City treffen elkaar in de 28e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Nottingham Forest en Bristol City in de Championship vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Bristol City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Nottingham Forest te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Nottingham Forest. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Nottingham Forest 5
Winst Bristol City 6
Gelijkspel 6
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Nottingham Forest op een 8e positie staat, terwijl we Bristol City terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nottingham Forest - Bristol City Opstelling Nottingham Forest Opstelling Bristol City Live Nottingham Forest - Bristol City Live Nottingham Forest - Bristol City kijken Nottingham Forest - Bristol City kijken Live Nottingham Forest - Bristol City stream Nottingham Forest - Bristol City Fox Sports Nabeschouwing Nottingham Forest - Bristol City Uitslag Nottingham Forest - Bristol City Statistieken Nottingham Forest - Bristol City Championship 2018/2019 Nottingham Forest - Bristol City wedden Nottingham Forest - Bristol City gokken Nottingham Forest - Bristol City Unibet