Nabeschouwing Nottingham Forest - Millwall (2-2) || Championship 2018/2019

Woensdag 3 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Nottingham Forest het woensdag 3 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Millwall (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Nottingham Forest en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door J. Lolley, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van João Carvalho op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut wist Millwall de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Williams.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Millwall nadat L. Gregory in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Nottingham Forest - Millwall 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley met assist van B. Osborn Nottingham Forest 1-0
51' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Ferguson Millwall
58' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Cash voor J. Lolley Nottingham Forest
64' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Robinson Nottingham Forest
67' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor J. Skalák Millwall
70' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt João Carvalho Nottingham Forest 2-0
73' Wissel Nottingham Forest Wissel Gil Dias voor B. Osborn Nottingham Forest
74' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Williams Millwall 2-1
75' Wissel Millwall Wissel S. Morison voor T. Elliott Millwall
75' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor J. Meredith Millwall
83' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Dawson voor João Carvalho Nottingham Forest
91' Doelpunt Millwall Doelpunt L. Gregory Millwall 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Millwall
Opstellingen Nottingham Forest - Millwall
De opstellingen van Nottingham Forest en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.