Nabeschouwing Preston North End - Brentford (4-3) || Championship 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Preston North End het woensdag 24 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Brentford (4-3)

Het Championship duel tussen Preston North End en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 4-3 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Preston North End kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van A. Browne. Preston North End vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Robinson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Preston North End, waarmee T. Barkhuizen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 29 minuten deed Sergi Canós iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Brentford werd verkleind tot 3-1. In de 56e minuut kwam Brentford weer dichterbij, nadat O. Watkins de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 69e minuut was het C. Robinson van Preston North End wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Brentford mocht N. Maupay in de 85e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 4-3.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Duncan en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Preston North End.

LIVE Preston North End - Brentford 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Preston North End Doelpunt A. Browne Preston North End 1-0
12' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Robinson met assist van D. Fisher Preston North End 2-0
23' Gele kaart Brentford Gele kaart voor R. Sawyers Brentford
23' Doelpunt Preston North End Doelpunt T. Barkhuizen met assist van L. Nmecha Preston North End 3-0
29' Doelpunt Brentford Doelpunt Sergi Canós met assist van N. Maupay Brentford 3-1
38' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
56' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van Sergi Canós Brentford 3-2
66' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
69' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Robinson met assist van D. Johnson Preston North End 4-2
70' Wissel Brentford Wissel L. MacLeod voor R. Sawyers Brentford
70' Wissel Brentford Wissel S. Benrahma voor O. Watkins Brentford
76' Wissel Brentford Wissel A. Judge voor Sergi Canós Brentford
78' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Davies Preston North End
85' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van H. Dalsgaard Brentford 4-3
89' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor T. Barkhuizen Preston North End
91' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor D. Johnson Preston North End
91' Wissel Preston North End Wissel P. Gallagher voor L. Nmecha Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Brentford
Opstellingen Preston North End - Brentford
De opstellingen van Preston North End en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.