Nabeschouwing Preston North End - Rotherham United (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Preston North End het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Rotherham United (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Preston North End en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door T. Barkhuizen, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Rotherham United kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Smith, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Preston North End - Rotherham United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Preston North End Doelpunt T. Barkhuizen met assist van C. Robinson Preston North End 1-0
55' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van R. Williams Rotherham United 1-1
64' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor L. Nmecha Preston North End
68' Wissel Rotherham United Wissel J. Newell voor J. Taylor Rotherham United
72' Wissel Preston North End Wissel P. Gallagher voor D. Johnson Preston North End
75' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor T. Barkhuizen Preston North End
76' Wissel Rotherham United Wissel J. Proctor voor K. Vassell Rotherham United
84' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor R. Towell Rotherham United
85' Wissel Rotherham United Wissel R. Manning voor R. Williams Rotherham United
90' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor S. Maguire Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Rotherham United
Opstellingen Preston North End - Rotherham United
De opstellingen van Preston North End en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Rotherham United

Preston North End en Rotherham United treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Rotherham United in de Championship vond plaats op 29 april 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Preston North End favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rotherham United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Preston North End 2
Winst Rotherham United 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 19e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 21e plaats.