Nabeschouwing Preston North End - Sheffield United (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Preston North End het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Sheffield United (0-1)

Het Championship duel tussen Preston North End en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door D. McGoldrick, waarmee Sheffield United met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Sheffield United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Preston North End - Sheffield United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor K. Dowell Sheffield United
33' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick Sheffield United 0-1
36' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
54' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor C. Robinson Preston North End
63' Wissel Sheffield United Wissel M. Cranie voor K. Dowell Sheffield United
66' Wissel Preston North End Wissel P. Gallagher voor R. Ledson Preston North End
76' Wissel Preston North End Wissel J. Stockley voor L. Nmecha Preston North End
78' Wissel Sheffield United Wissel R. Stearman voor M. Duffy Sheffield United
84' Wissel Sheffield United Wissel S. Hogan voor B. Sharp Sheffield United
89' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor P. Gallagher Preston North End
91' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Browne Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Sheffield United
Opstellingen Preston North End - Sheffield United
De opstellingen van Preston North End en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Sheffield United

Preston North End en Sheffield United treffen elkaar in de 40e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Sheffield United in de Championship vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 6 keer wist de ploeg van Preston North End te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Preston North End. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Preston North End 5
Winst Sheffield United 6
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 10e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 3e plaats.