Nabeschouwing Preston North End - Wigan Athletic (4-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Preston North End het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale Stadium in Preston.

Via de Preston North End - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Wigan Athletic (4-0)

Het Championship duel tussen Preston North End en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Lee Probert geëindigd in een 4-0 overwinning voor Preston North End. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door T. Barkhuizen, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Preston North End vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Robinson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut moest Wigan Athletic verder met een man minder nadat D. Gibson een rode kaart had gekregen.

P. Gallagher zette Preston North End even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Lee Probert toegekende penalty wist te benutten. Ook na de derde treffer nam Preston North End geen gas terug, waardoor in de 97e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van C. Robinson.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Preston North End.

LIVE Preston North End - Wigan Athletic 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Preston North End Doelpunt T. Barkhuizen met assist van A. Browne Preston North End 1-0
30' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
40' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor C. Robinson Preston North End
41' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Windass Wigan Athletic
41' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor A. Browne Preston North End
51' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Robinson met assist van D. Johnson Preston North End 2-0
56' Rode kaart Wigan Athletic Rode kaart voor D. Gibson Wigan Athletic
68' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor W. Grigg Wigan Athletic
69' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor M. Jacobs Wigan Athletic
69' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor J. Windass Wigan Athletic
75' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor T. Barkhuizen Preston North End
75' Wissel Preston North End Wissel P. Gallagher voor D. Johnson Preston North End
84' Penalty Preston North End Penalty P. Gallagher Preston North End 3-0
89' Wissel Preston North End Wissel B. Davies voor L. Nmecha Preston North End
93' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor D. Burn Wigan Athletic
97' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Robinson met assist van S. Maguire Preston North End 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Wigan Athletic
Opstellingen Preston North End - Wigan Athletic
De opstellingen van Preston North End en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.