Nabeschouwing Queens Park Rangers - Bristol City (0-3) || Championship 2018/2019

Dinsdag 21 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Queens Park Rangers het dinsdag 21 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Bristol City (0-3)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Taylor, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Bristol City vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Weimann op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was A. Weimann van Bristol City die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Bristol City dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Queens Park Rangers - Bristol City 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor E. Pisano Bristol City
41' Doelpunt Bristol City Doelpunt M. Taylor met assist van J. Brownhill Bristol City 0-1
48' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Brownhill Bristol City
50' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van N. Eliasson Bristol City 0-2
56' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Scowen Queens Park Rangers
60' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Smith voor P. Wszołek Queens Park Rangers
60' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Cousins voor M. Luongo Queens Park Rangers
76' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor M. Watkins Bristol City
76' Wissel Queens Park Rangers Wissel Idrissa Sylla voor Àngel Rangel Queens Park Rangers
90' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van J. Brownhill Bristol City 0-3
91' Wissel Bristol City Wissel Mohamed Eisa voor M. Taylor Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Bristol City
Opstellingen Queens Park Rangers - Bristol City
De opstellingen van Queens Park Rangers en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.