Nabeschouwing Reading - Blackburn Rovers (2-1) || Championship 2018/2019

Woensdag 13 februari 2019 - 21:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Reading het woensdag 13 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Blackburn Rovers (2-1)

Het Championship duel tussen Reading en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door J. Swift, waarmee Reading met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam in de 82e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Bell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 86e minuut zette Nélson Oliveira zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Reading de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Steve Martin, waardoor Reading dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reading - Blackburn Rovers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Reading Gele kaart voor O. Ejaria Reading
41' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor B. Brereton Blackburn Rovers
46' Doelpunt Reading Doelpunt J. Swift met assist van A. Yiadom Reading 1-0
46' Wissel Reading Wissel Y. Meïté voor S. Aluko Reading
57' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Dack voor R. Smallwood Blackburn Rovers
69' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor B. Brereton Blackburn Rovers
74' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor C. Conway Blackburn Rovers
81' Wissel Reading Wissel L. Baker voor L. Kelly Reading
82' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Bell met assist van J. Rothwell Blackburn Rovers 1-1
86' Doelpunt Reading Doelpunt Nélson Oliveira met assist van J. Swift Reading 2-1
90' Wissel Reading Wissel J. Böðvarsson voor Nélson Oliveira Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Blackburn Rovers
Opstellingen Reading - Blackburn Rovers
De opstellingen van Reading en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.