Nabeschouwing Reading - Bolton Wanderers (0-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 16:00 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Reading het zaterdag 18 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Bolton Wanderers (0-1)

Het Championship duel tussen Reading en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 46e minuut dacht Bolton Wanderers op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Wildschut. Helaas voor Bolton Wanderers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 48 minuten was het Y. Wildschut die Bolton Wanderers op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bolton Wanderers uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Reading - Bolton Wanderers
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
78
70
Gevaarlijke aanvallen
50
36
Passes
602
272
Overtredingen
11
15
Buitenspel
1
2
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Reading - Bolton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor D. Wheater Bolton Wanderers
25' Gele kaart Reading Gele kaart voor T. Blackett Reading
46' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Y. Wildschut met assist van W. Buckley Bolton Wanderers
48' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Y. Wildschut met assist van C. Noone Bolton Wanderers 0-1
65' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Kelly Reading
65' Wissel Bolton Wanderers Wissel G. ONeil voor L. Murphy Bolton Wanderers
73' Wissel Reading Wissel L. Bacuna voor D. Meyler Reading
73' Wissel Reading Wissel J. Böðvarsson voor M. McNulty Reading
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Donaldson voor C. Noone Bolton Wanderers
85' Wissel Reading Wissel A. Popa voor J. Swift Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Bolton Wanderers
Opstellingen Reading - Bolton Wanderers
De opstellingen van Reading en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Basiselftal Reading
# Speler Pos.
1 Vito Mannone K
6 Liam Moore V
24 Tyler Blackett V
5 Paul McShane V
3 Andy Yiadom V
8 David Meyler M
38 Liam Kelly M
29 Mark McNulty M
10 John Swift M
21 Yakou Meïté M
9 Sam Baldock A
Formatie 4-3-3
Basiselftal Bolton Wanderers
# Speler Pos.
1 Ben Alnwick K
31 David Wheater V
5 Mark Beevers V
16 Paweł Olkowski V
3 Andrew Taylor V
12 Craig Noone M
6 Josh Vela M
15 Luke Murphy M
4 Jason Lowe M
11 Will Buckley M
28 Josh Magennis A
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
20 Remi Matthews K
29 Jonathan Grounds V
18 Marc Wilson V
30 Yanic Wildschut M
19 Gary O'Neil M
8 Clayton Donaldson A
7 Erhun Aksel Öztümer A
Voorbeschouwing Reading - Bolton Wanderers

Reading en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Bolton Wanderers in de Championship vond plaats op 6 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Bolton Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reading 3
Winst Bolton Wanderers 0
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 24e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Reading - Bolton Wanderers Opstelling Reading Opstelling Bolton Wanderers Live Reading - Bolton Wanderers Live Reading - Bolton Wanderers kijken Reading - Bolton Wanderers kijken Live Reading - Bolton Wanderers stream Reading - Bolton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Reading - Bolton Wanderers Uitslag Reading - Bolton Wanderers Statistieken Reading - Bolton Wanderers Championship 2018/2019 Reading - Bolton Wanderers wedden Reading - Bolton Wanderers gokken Reading - Bolton Wanderers Unibet