Nabeschouwing Reading - Sheffield Wednesday (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Reading het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Sheffield Wednesday (1-2)

Het Championship duel tussen Reading en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Reach, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lucas João op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Reading de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Moore. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Reading kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Reading - Sheffield Wednesday 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt A. Reach met assist van M. Penney Sheffield Wednesday 0-1
19' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Penney Sheffield Wednesday
46' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt Lucas João met assist van A. Reach Sheffield Wednesday 0-2
59' Wissel Reading Wissel M. McNulty voor S. Aluko Reading
60' Wissel Reading Wissel L. Kelly voor D. Meyler Reading
60' Wissel Reading Wissel J. Sims voor M. Barrow Reading
64' Doelpunt Reading Doelpunt L. Moore met assist van L. Bacuna Reading 1-2
82' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Forestieri voor Marco Matias Sheffield Wednesday
87' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Fletcher voor Lucas João Sheffield Wednesday
87' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Sims Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Sheffield Wednesday
Opstellingen Reading - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Reading en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Sheffield Wednesday

Reading en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 6e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Sheffield Wednesday in de Championship vond plaats op 21 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Sheffield Wednesday slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Reading 8
Winst Sheffield Wednesday 4
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 23e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 14e plaats.