Nabeschouwing Rotherham United - Aston Villa (1-2) || Championship 2018/2019

Woensdag 10 april 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Rotherham United het woensdag 10 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Aston Villa (1-2)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-2 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg T. Abraham van Aston Villa via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut kreeg T. Mings van Aston Villa voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Aston Villa de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Door een benutte penalty kwam Rotherham United vervolgens op 1-0. Het was W. Vaulks die vanaf 11 meter wist te scoren in de 36e minuut.

J. Kodjia zette Aston Villa even later op 1-1 nadat hij een door scheidsrechter Andy Madley toegekende penalty wist te benutten. In de 51e was het Aston Villa dat op voorsprong kwam te staan na een goal van J. Grealish.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Madley, waardoor Aston Villa dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Aston Villa 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty gemist Aston Villa Penalty gemist T. Abraham Aston Villa
18' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
34' Tweede gele kaart Aston Villa Tweede gele kaart voor T. Mings Aston Villa
36' Penalty Rotherham United Penalty W. Vaulks Rotherham United 1-0
37' Wissel Aston Villa Wissel M. Jedinak voor A. Adomah Aston Villa
46' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. El Ghazi Aston Villa
47' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor S. Ajayi Rotherham United
48' Penalty Aston Villa Penalty J. Kodjia Aston Villa 1-1
51' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Grealish met assist van Ahmed El Mohamady Aston Villa 1-2
61' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
68' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor R. Towell Rotherham United
75' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Vaulks Rotherham United
77' Wissel Rotherham United Wissel K. Vassell voor M. Ihiekwe Rotherham United
84' Wissel Rotherham United Wissel R. Williams voor J. Taylor Rotherham United
92' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Abraham Aston Villa
93' Wissel Aston Villa Wissel G. Whelan voor J. Grealish Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Aston Villa
Opstellingen Rotherham United - Aston Villa
De opstellingen van Rotherham United en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.