Nabeschouwing Rotherham United - Preston North End (2-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 1 januari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Rotherham United het dinsdag 1 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Preston North End (2-1)

Het Championship duel tussen Rotherham United en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Lee Probert geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door W. Vaulks, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Smith op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 78e minuut wist Preston North End de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Nmecha. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Preston North End kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Probert, waardoor Rotherham United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rotherham United - Preston North End 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Palmer Rotherham United
29' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor S. Raggett Rotherham United
31' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Ledson Preston North End
46' Doelpunt Rotherham United Doelpunt W. Vaulks Rotherham United 1-0
46' Wissel Rotherham United Wissel J. Newell voor J. Taylor Rotherham United
46' Wissel Rotherham United Wissel A. Forde voor M. Palmer Rotherham United
67' Wissel Preston North End Wissel C. Woods voor A. Hughes Preston North End
74' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Vaulks Rotherham United
76' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van J. Newell Rotherham United 2-0
78' Doelpunt Preston North End Doelpunt L. Nmecha met assist van T. Clarke Preston North End 2-1
82' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Wiles Rotherham United
83' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Smith Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Preston North End
Opstellingen Rotherham United - Preston North End
De opstellingen van Rotherham United en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.