Nabeschouwing Rotherham United - Reading (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Rotherham United het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Reading (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Rotherham United en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Baldock, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Rotherham United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk J. Mattock die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rotherham United - Reading 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Sims Reading
9' Doelpunt Reading Doelpunt S. Baldock met assist van J. Sims Reading 0-1
46' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
46' Wissel Rotherham United Wissel J. Proctor voor R. Williams Rotherham United
46' Wissel Rotherham United Wissel C. Robertson voor R. Wood Rotherham United
68' Wissel Rotherham United Wissel J. Newell voor J. Taylor Rotherham United
79' Wissel Reading Wissel J. Böðvarsson voor S. Baldock Reading
86' Wissel Reading Wissel D. Loader voor J. Sims Reading
88' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Jaakkola Reading
90' Doelpunt Rotherham United Doelpunt J. Mattock Rotherham United 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Reading
Opstellingen Rotherham United - Reading
De opstellingen van Rotherham United en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Reading

Rotherham United en Reading treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Reading in de Championship vond plaats op 17 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 4 keer wist de ploeg van Rotherham United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Rotherham United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rotherham United 1
Winst Reading 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 20e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 22e plaats.