Nabeschouwing Sheffield United - Blackburn Rovers (3-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Blackburn Rovers (3-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor C. Basham van Sheffield United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 51e minuut het veld moest verlaten. In de 71e minuut moest R. Smallwood van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Anthony Taylor een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Blackburn Rovers verder met een speler minder. De eerste goal werd in de 73e minuut gemaakt door B. Sharp waardoor Sheffield United met 1-0 aan de leiding kwam.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte B. Sharp de voorsprong door in de 77e minuut de 2-0 te scoren voor Sheffield United. In de 82e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee D. McGoldrick zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Sheffield United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - Blackburn Rovers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Basham Sheffield United
33' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
50' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Egan Sheffield United
51' Tweede gele kaart Sheffield United Tweede gele kaart voor C. Basham Sheffield United
56' Wissel Sheffield United Wissel P. Coutts voor M. Duffy Sheffield United
59' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor K. Palmer Blackburn Rovers
69' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor K. Palmer Blackburn Rovers
69' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Dack voor B. Brereton Blackburn Rovers
70' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor B. Sharp Sheffield United
71' Rode kaart Blackburn Rovers Rode kaart voor R. Smallwood Blackburn Rovers
73' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van D. McGoldrick Sheffield United 1-0
77' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van E. Stevens Sheffield United 2-0
82' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick met assist van J. Fleck Sheffield United 3-0
85' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor D. McGoldrick Sheffield United
87' Wissel Sheffield United Wissel C. Washington voor D. McGoldrick Sheffield United
87' Wissel Sheffield United Wissel L. Clarke voor B. Sharp Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Blackburn Rovers
Opstellingen Sheffield United - Blackburn Rovers
De opstellingen van Sheffield United en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.