Nabeschouwing Sheffield United - Nottingham Forest (2-0) || Championship 2018/2019

Vrijdag 19 april 2019 - 13:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het vrijdag 19 april 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Nottingham Forest (2-0)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Y. Benalouane in de 47e minuut, waardoor Nottingham Forest met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 51 minuten was het M. Duffy die Sheffield United op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Sheffield United via een goal van E. Stevens in de 85e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Nottingham Forest 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Colback Nottingham Forest
43' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Byram Nottingham Forest
46' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor M. Cranie Sheffield United
47' Rode kaart Nottingham Forest Rode kaart voor Y. Benalouane Nottingham Forest
50' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Milosevic voor Pelé Nottingham Forest
51' Doelpunt Sheffield United Doelpunt M. Duffy Sheffield United 1-0
59' Wissel Nottingham Forest Wissel L. Grabban voor D. Murphy Nottingham Forest
66' Wissel Sheffield United Wissel S. Hogan voor G. Madine Sheffield United
75' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Appiah voor C. Yacob Nottingham Forest
77' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor G. Baldock Sheffield United
78' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor M. Cranie Sheffield United
85' Doelpunt Sheffield United Doelpunt E. Stevens met assist van D. McGoldrick Sheffield United 2-0
86' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
86' Wissel Sheffield United Wissel K. Dowell voor M. Duffy Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Nottingham Forest
Opstellingen Sheffield United - Nottingham Forest
De opstellingen van Sheffield United en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.