Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Preston North End (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Preston North End (1-0)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Pearson in de 26e minuut, waardoor Preston North End met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 62 minuten was het M. Hector die Sheffield Wednesday op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sheffield Wednesday uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sheffield Wednesday - Preston North End 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor L. Moult Preston North End
26' Rode kaart Preston North End Rode kaart voor B. Pearson Preston North End
48' Wissel Preston North End Wissel A. Browne voor L. Moult Preston North End
58' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Rudd Preston North End
62' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt M. Hector met assist van J. Onomah Sheffield Wednesday 1-0
74' Wissel Preston North End Wissel R. Ledson voor L. Nmecha Preston North End
78' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Ledson Preston North End
79' Wissel Preston North End Wissel G. Burke voor P. Gallagher Preston North End
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
81' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Hutchinson voor J. Onomah Sheffield Wednesday
88' Wissel Sheffield Wednesday Wissel G. Boyd voor Marco Matias Sheffield Wednesday
92' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Preston North End
Opstellingen Sheffield Wednesday - Preston North End
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.