Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Sheffield United (0-0) || Championship 2018/2019

Maandag 4 maart 2019 - 20:45 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield Wednesday het maandag 4 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Sheffield United (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Sheffield Wednesday en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sheffield Wednesday en Sheffield United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Peter Bankes niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sheffield Wednesday - Sheffield United
Balbezit
41%
59%
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
1
1
Aanvallen
95
113
Gevaarlijke aanvallen
30
57
Passes
276
392
Overtredingen
16
18
Buitenspel
1
2
Corners
2
10
Wissels
3
2
LIVE Sheffield Wednesday - Sheffield United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel G. Boyd voor F. Forestieri Sheffield Wednesday
62' Wissel Sheffield United Wissel M. Cranie voor K. Dowell Sheffield United
68' Wissel Sheffield United Wissel D. McGoldrick voor G. Madine Sheffield United
79' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Fox voor D. Iorfa Sheffield Wednesday
90' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Sheffield United
Opstellingen Sheffield Wednesday - Sheffield United
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Steve Bruce
Basiselftal Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
1 Keiren Westwood K
2 Liam Palmer V
34 Michael Hector V
27 Dominic Iorfa V
15 Tom Lees V
10 Barry Bannan M
23 Sam Hutchinson M
39 Rolando Aarons M
20 Adam Reach M
45 Fernando Martín Forestieri A
9 Steven Fletcher A
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
25 Cameron Dawson K
6 Morgan Fox V
36 Daniel Pudil V
8 Joey Pelupessy M
21 George Boyd M
19 Marco Andre Silva Lopes Matias A
17 Atdhe Nuhiu A
Formatie 3-5-2
Coach Chris Wilder
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
1 Dean Henderson K
6 Chris Basham V
12 John Egan V
5 Jack O'Connell V
16 Oliver Norwood M
3 Enda Stevens M
18 Kieron Freeman M
4 John Fleck M
8 Kieran Dowell M
10 Billy Sharp A
14 Gary Madine A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
25 Simon Moore K
28 Martin Cranie V
19 Richard Stearman V
15 Paul Coutts M
21 Mark Duffy A
11 Scott Hogan A
17 David McGoldrick A
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Sheffield United

Sheffield Wednesday en Sheffield United treffen elkaar in de 35e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Sheffield United in de Championship vond plaats op 9 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 4 keer wist de ploeg van Sheffield Wednesday te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Sheffield Wednesday. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield Wednesday 3
Winst Sheffield United 4
Gelijkspel 4
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 14e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sheffield Wednesday - Sheffield United Opstelling Sheffield Wednesday Opstelling Sheffield United Live Sheffield Wednesday - Sheffield United Live Sheffield Wednesday - Sheffield United kijken Sheffield Wednesday - Sheffield United kijken Live Sheffield Wednesday - Sheffield United stream Sheffield Wednesday - Sheffield United Fox Sports Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Sheffield United Uitslag Sheffield Wednesday - Sheffield United Statistieken Sheffield Wednesday - Sheffield United Championship 2018/2019 Sheffield Wednesday - Sheffield United wedden Sheffield Wednesday - Sheffield United gokken Sheffield Wednesday - Sheffield United Unibet