Nabeschouwing Stoke City - Sheffield United (2-2) || Championship 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 13:30 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het zondag 5 mei 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Sheffield United (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Stoke City en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Vokes, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Sheffield United kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Dowell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette R. Shawcross zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stoke City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Stevens de 2-2 maakte voor Sheffield United. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Stoke City - Sheffield United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Vokes Stoke City 1-0
43' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel J. Lundstram voor O. Norwood Sheffield United
46' Wissel Sheffield United Wissel K. Dowell voor M. Duffy Sheffield United
48' Doelpunt Sheffield United Doelpunt K. Dowell met assist van J. Fleck Sheffield United 1-1
57' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Woods Stoke City
59' Wissel Stoke City Wissel B. Afobe voor B. Martins Indi Stoke City
69' Doelpunt Stoke City Doelpunt R. Shawcross met assist van T. Ince Stoke City 2-1
72' Wissel Sheffield United Wissel G. Madine voor C. Basham Sheffield United
77' Doelpunt Sheffield United Doelpunt E. Stevens met assist van B. Sharp Sheffield United 2-2
82' Wissel Stoke City Wissel Bojan voor T. Ince Stoke City
88' Wissel Stoke City Wissel C. Adam voor R. Woods Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Sheffield United
Opstellingen Stoke City - Sheffield United
De opstellingen van Stoke City en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.