Nabeschouwing Stoke City - Wigan Athletic (0-3) || Championship 2018/2019

Woensdag 22 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het woensdag 22 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Wigan Athletic (0-3)

Het Championship duel tussen Stoke City en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 0-3 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door W. Grigg, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Massey op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Wigan Athletic vervolgens op 0-3. Het was W. Grigg die vanaf 11 meter wist te scoren in de 57e minuut.

In de 78e minuut moest Stoke City verder met een man minder, nadat A. Williams een tweede gele kaart kreeg.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Wigan Athletic dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stoke City - Wigan Athletic 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Grigg met assist van G. Massey Wigan Athletic 0-1
32' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt G. Massey met assist van N. Powell Wigan Athletic 0-2
46' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. McClean Stoke City
46' Wissel Stoke City Wissel Bojan voor T. Ince Stoke City
56' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
57' Penalty Wigan Athletic Penalty W. Grigg Wigan Athletic 0-3
64' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor S. Berahino Stoke City
65' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Connolly voor W. Grigg Wigan Athletic
66' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Powell Wigan Athletic
66' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor A. Williams Stoke City
71' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor P. Crouch Stoke City
72' Wissel Stoke City Wissel O. Etebo voor D. Fletcher Stoke City
73' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor R. James Wigan Athletic
77' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Windass voor M. Jacobs Wigan Athletic
78' Tweede gele kaart Stoke City Tweede gele kaart voor A. Williams Stoke City
81' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor N. Powell Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Wigan Athletic
Opstellingen Stoke City - Wigan Athletic
De opstellingen van Stoke City en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.