Nabeschouwing West Bromwich Albion - Blackburn Rovers (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 27 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Blackburn Rovers (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Blackburn Rovers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. Dawson, waarmee West Bromwich Albion met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van H. Reed, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE West Bromwich Albion - Blackburn Rovers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Bell voor C. Mulgrew Blackburn Rovers
17' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor K. Bartley West Bromwich Albion
22' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor K. Palmer Blackburn Rovers
40' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt C. Dawson met assist van M. Phillips West Bromwich Albion 1-0
58' Wissel Blackburn Rovers Wissel L. Travis voor J. Rodwell Blackburn Rovers
61' Wissel West Bromwich Albion Wissel W. Hoolahan voor B. Sako West Bromwich Albion
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor K. Palmer Blackburn Rovers
71' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt H. Reed Blackburn Rovers 1-1
76' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Brunt voor H. Barnes West Bromwich Albion
87' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor K. Bartley West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Blackburn Rovers
Opstellingen West Bromwich Albion - Blackburn Rovers
De opstellingen van West Bromwich Albion en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.