Nabeschouwing West Bromwich Albion - Bolton Wanderers (1-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 4 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Bolton Wanderers (1-2)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Magennis, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. West Bromwich Albion kwam in de 46e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van H. Barnes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette Y. Wildschut zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Bolton Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE West Bromwich Albion - Bolton Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt J. Magennis met assist van Sammy Ameobi Bolton Wanderers 0-1
31' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Brunt West Bromwich Albion
46' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt H. Barnes met assist van A. Nyom West Bromwich Albion 1-1
50' Wissel Bolton Wanderers Wissel C. Noone voor Sammy Ameobi Bolton Wanderers
59' Wissel Bolton Wanderers Wissel G. ONeil voor L. Murphy Bolton Wanderers
76' Wissel West Bromwich Albion Wissel O. Burke voor H. Barnes West Bromwich Albion
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel Y. Wildschut voor W. Buckley Bolton Wanderers
89' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Y. Wildschut met assist van D. Wheater Bolton Wanderers 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Bolton Wanderers
Opstellingen West Bromwich Albion - Bolton Wanderers
De opstellingen van West Bromwich Albion en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.