Nabeschouwing West Bromwich Albion - Norwich City (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 12 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Norwich City (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen West Bromwich Albion en Norwich City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Gayle, waarmee West Bromwich Albion met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Norwich City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk J. Rhodes die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE West Bromwich Albion - Norwich City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. Gayle met assist van M. Holgate West Bromwich Albion 1-0
56' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Tettey Norwich City
61' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor G. Barry West Bromwich Albion
62' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor E. Buendía Norwich City
62' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Rodriguez West Bromwich Albion
67' Wissel Norwich City Wissel D. Srbeny voor E. Buendía Norwich City
81' Wissel Norwich City Wissel J. Rhodes voor T. Cantwell Norwich City
81' Wissel Norwich City Wissel K. McLean voor J. Lewis Norwich City
83' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Rhodes met assist van K. McLean Norwich City 1-1
85' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor M. Holgate West Bromwich Albion
85' Wissel West Bromwich Albion Wissel B. Sako voor D. Gayle West Bromwich Albion
92' Wissel West Bromwich Albion Wissel J. Leko voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
95' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Krul Norwich City
95' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Norwich City
Opstellingen West Bromwich Albion - Norwich City
De opstellingen van West Bromwich Albion en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.