Nabeschouwing West Bromwich Albion - Reading (4-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Reading (4-1)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Reading is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 4-1 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Bacuna, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. West Bromwich Albion kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Gayle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 65e minuut zette D. Gayle zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee West Bromwich Albion de leiding in de wedstrijd nam.

Na 72 minuten werd de voorsprong voor West Bromwich Albion vergroot nadat H. Barnes de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 80e minuut wist K. Bartley namens West Bromwich Albion de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren England en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van West Bromwich Albion.

LIVE West Bromwich Albion - Reading 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Reading Doelpunt L. Bacuna met assist van J. Swift Reading 0-1
41' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor C. Dawson West Bromwich Albion
49' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. Gayle met assist van T. Mears West Bromwich Albion 1-1
51' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Swift Reading
52' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor G. Barry West Bromwich Albion
56' Gele kaart Reading Gele kaart voor Tiago Ilori Reading
63' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Edwards voor T. Mears West Bromwich Albion
65' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. Gayle met assist van K. Bartley West Bromwich Albion 2-1
67' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Brunt voor J. Livermore West Bromwich Albion
72' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt H. Barnes met assist van J. Rodriguez West Bromwich Albion 3-1
77' Wissel Reading Wissel J. Sims voor C. Gunter Reading
77' Wissel Reading Wissel M. Barrow voor M. McNulty Reading
80' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt K. Bartley met assist van C. Brunt West Bromwich Albion 4-1
81' Wissel Reading Wissel L. Kelly voor L. Bacuna Reading
82' Gele kaart Reading Gele kaart voor L. Moore Reading
88' Wissel West Bromwich Albion Wissel T. Adarabioyo voor H. Barnes West Bromwich Albion
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Reading
Opstellingen West Bromwich Albion - Reading
De opstellingen van West Bromwich Albion en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Reading zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.