Nabeschouwing West Bromwich Albion - Stoke City (2-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt West Bromwich Albion het zaterdag 1 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hawthorns in West Bromwich.

Via de West Bromwich Albion - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing West Bromwich Albion - Stoke City (2-1)

Het Championship duel tussen West Bromwich Albion en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-1 overwinning voor West Bromwich Albion. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door D. Gayle, waarmee West Bromwich Albion met 1-0 de leiding nam. West Bromwich Albion vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Gayle op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 95e minuut wist Stoke City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Pieters. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Stoke City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor West Bromwich Albion dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE West Bromwich Albion - Stoke City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd West Bromwich Albion - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. Gayle met assist van K. Gibbs West Bromwich Albion 1-0
19' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor E. Pieters Stoke City
47' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor K. Bartley West Bromwich Albion
54' Wissel Stoke City Wissel R. Woods voor S. Berahino Stoke City
54' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor Ahmed Hegazi West Bromwich Albion
59' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. Gayle met assist van J. Livermore West Bromwich Albion 2-0
64' Wissel Stoke City Wissel B. Afobe voor M. Diouf Stoke City
71' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor J. Livermore West Bromwich Albion
72' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor D. Gayle West Bromwich Albion
81' Wissel Stoke City Wissel Bojan voor O. Etebo Stoke City
89' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Barry voor H. Barnes West Bromwich Albion
95' Doelpunt Stoke City Doelpunt E. Pieters Stoke City 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting West Bromwich Albion - Stoke City
Opstellingen West Bromwich Albion - Stoke City
De opstellingen van West Bromwich Albion en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat West Bromwich Albion gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.