Nabeschouwing Wigan Athletic - Blackburn Rovers (3-1) || Championship 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Wigan Athletic het woensdag 28 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Blackburn Rovers (3-1)

Het Championship duel tussen Wigan Athletic en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 3-1 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door G. Roberts, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 54e minuut voor dat Wigan Athletic via J. Vaughan op 2-0 kwam te staan. Een eigen doelpunt van D. Burn zorgde ervoor dat Blackburn Rovers in de 83e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Wigan Athletic vergroot nadat C. McManaman de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Wigan Athletic.

LIVE Wigan Athletic - Blackburn Rovers 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Vaughan Wigan Athletic
9' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor L. Evans Wigan Athletic
15' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Graham Blackburn Rovers
22' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Windass voor N. Powell Wigan Athletic
37' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt G. Roberts met assist van L. Evans Wigan Athletic 1-0
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Williams voor D. Graham Blackburn Rovers
54' Penalty Wigan Athletic Penalty J. Vaughan Wigan Athletic 2-0
62' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor R. Smallwood Blackburn Rovers
73' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Sam Morsy Wigan Athletic
78' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor J. Vaughan Wigan Athletic
79' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Connolly voor G. Roberts Wigan Athletic
80' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Conway voor R. Nyambe Blackburn Rovers
83' Eigen doelpunt Blackburn Rovers Eigen doelpunt D. Burn Blackburn Rovers 2-1
86' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. McManaman met assist van J. Windass Wigan Athletic 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Blackburn Rovers
Opstellingen Wigan Athletic - Blackburn Rovers
De opstellingen van Wigan Athletic en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.