Nabeschouwing Wigan Athletic - Reading (0-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 24 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Wigan Athletic het zaterdag 24 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Reading (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Wigan Athletic en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wigan Athletic en Reading gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Wigan Athletic, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Oliver Langford niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Wigan Athletic - Reading 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Reading Gele kaart voor C. Gunter Reading
53' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor G. Roberts Wigan Athletic
59' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Powell Wigan Athletic
64' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor N. Powell Wigan Athletic
67' Wissel Reading Wissel D. Loader voor S. Aluko Reading
71' Wissel Wigan Athletic Wissel W. Grigg voor G. Roberts Wigan Athletic
74' Wissel Reading Wissel J. Sims voor G. McCleary Reading
78' Wissel Reading Wissel M. McNulty voor Y. Meïté Reading
84' Wissel Wigan Athletic Wissel C. Connolly voor D. Gibson Wigan Athletic
93' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Garner Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Reading
Opstellingen Wigan Athletic - Reading
De opstellingen van Wigan Athletic en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Reading zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Reading

Wigan Athletic en Reading treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Reading in de Championship vond plaats op 29 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Wigan Athletic favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Reading slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wigan Athletic 3
Winst Reading 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 16e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 20e plaats.