Nabeschouwing Barnsley - Brentford (1-3) || Championship 2019/2020

Zondag 29 september 2019 - 14:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zondag 29 september 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Brentford (1-3)

Het Championship duel tussen Barnsley en Brentford is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-3 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Barnsley kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van C. Woodrow. Brentford kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Watkins, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette O. Watkins zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brentford de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de voorsprong voor Brentford vergroot nadat O. Watkins de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Brentford.

LIVE Barnsley - Brentford 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 1-0
35' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van M. Jensen Brentford 1-1
47' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins Brentford 1-2
63' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor C. Chaplin Barnsley
63' Wissel Barnsley Wissel M. Wilks voor L. Thomas Barnsley
68' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van S. Canos Brentford 1-3
75' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor D. Cavare Barnsley
79' Wissel Brentford Wissel E. Pinnock voor S. Canos Brentford
84' Wissel Brentford Wissel J. Da Silva voor M. Jensen Brentford
87' Wissel Brentford Wissel N. Karelis voor O. Watkins Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Brentford
Opstellingen Barnsley - Brentford
De opstellingen van Barnsley en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Barnsley - Brentford

Barnsley en Brentford treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Webb en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Brentford in de Championship vond plaats op 28 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Barnsley 2
Winst Brentford 0
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 22e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 19e plaats.