Nabeschouwing Barnsley - Bristol City (2-2) || Championship 2019/2020

Vrijdag 1 november 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het vrijdag 1 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Athersley Recreation FC Stadium (Barnsley, South Yorkshire) in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Bristol City (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Barnsley en Bristol City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door A. Williams, waarmee Bristol City met 0-1 de leiding nam. Bristol City vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Weimann op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Halme.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Barnsley nadat C. Woodrow in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Barnsley - Bristol City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Bristol City Wissel N. Eliasson voor J. Brownhill Bristol City
42' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Diaby Barnsley
43' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Williams met assist van N. Eliasson Bristol City 0-1
59' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor M. Wilks Barnsley
71' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van N. Eliasson Bristol City 0-2
73' Wissel Bristol City Wissel N. Baker voor T. Moore Bristol City
73' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor M. Watkins Bristol City
73' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor C. Chaplin Barnsley
77' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Halme met assist van A. Mowatt Barnsley 1-2
81' Wissel Barnsley Wissel E. Simoes voor J. Brown Barnsley
84' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Thomas Barnsley
94' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Bristol City
Opstellingen Barnsley - Bristol City
De opstellingen van Barnsley en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.