Nabeschouwing Barnsley - Charlton Athletic (2-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Charlton Athletic (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Barnsley en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door C. Woodrow, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Gallagher, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette C. Chaplin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam.

L. Taylor zette Charlton Athletic even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Matt Donohue toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Barnsley - Charlton Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Oshilaja voor C. Solly Charlton Athletic
27' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Oshilaja Charlton Athletic
34' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 1-0
40' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Gallagher met assist van J. Williams Charlton Athletic 1-1
48' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin Barnsley 2-1
54' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Wilks Barnsley
63' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Thomas Barnsley
69' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Woodrow Barnsley
71' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Leko Charlton Athletic
78' Wissel Barnsley Wissel M. Thiam voor C. Chaplin Barnsley
85' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Bonne voor D. Pratley Charlton Athletic
89' Penalty Charlton Athletic Penalty L. Taylor Charlton Athletic 2-2
90' Wissel Barnsley Wissel C. Styles voor M. Wilks Barnsley
93' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Aneke Charlton Athletic
94' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Cullen Charlton Athletic
95' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Diaby Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Charlton Athletic
Opstellingen Barnsley - Charlton Athletic
De opstellingen van Barnsley en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.