Nabeschouwing Barnsley - Hull City (3-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Athersley Recreation FC Stadium (Barnsley, South Yorkshire) in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Hull City (3-1)

Het Championship duel tussen Barnsley en Hull City is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 3-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Mowatt, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Bahre op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Hull City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via K. Lewis-Potter.

Na 95 minuten werd de voorsprong voor Barnsley vergroot nadat C. Chaplin de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Barnsley.

LIVE Barnsley - Hull City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Mowatt met assist van M. Bahre Barnsley 1-0
46' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor D. Batty Hull City
46' Wissel Hull City Wissel L. Lopes voor G. Honeyman Hull City
60' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Burke Hull City
75' Doelpunt Barnsley Doelpunt M. Bahre met assist van A. Mowatt Barnsley 2-0
76' Wissel Hull City Wissel K. Lewis-Potter voor C. Elder Hull City
81' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Lewis-Potter met assist van T. Eaves Hull City 2-1
82' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor M. Bahre Barnsley
89' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor C. Woodrow Barnsley
95' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van J. Brown Barnsley 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Hull City
Opstellingen Barnsley - Hull City
De opstellingen van Barnsley en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Barnsley - Hull City

Barnsley en Hull City treffen elkaar in de 19e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Hull City in de Championship vond plaats op 27 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Hull City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Barnsley. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Barnsley 4
Winst Hull City 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 24e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.