Nabeschouwing Barnsley - Nottingham Forest (1-0) || Championship 2019/2020

Zondag 19 juli 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zondag 19 juli 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Nottingham Forest (1-0)

Het Championship duel tussen Barnsley en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door P. Schmidt, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Barnsley dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Duncan, waardoor Barnsley de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Barnsley - Nottingham Forest 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Barnsley Wissel C. Woodrow voor K. Ludewig Barnsley
51' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Watson Nottingham Forest
58' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Yates voor T. Silva Nottingham Forest
58' Wissel Nottingham Forest Wissel S. Ameobi voor N. da Costa Nottingham Forest
67' Wissel Barnsley Wissel M. Wolfe voor L. Thomas Barnsley
82' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor M. Ritzmaier Barnsley
85' Wissel Nottingham Forest Wissel Y. Benalouane voor C. Jenkinson Nottingham Forest
87' Wissel Barnsley Wissel A. Halme voor J. Williams Barnsley
93' Doelpunt Barnsley Doelpunt P. Schmidt met assist van J. Brown Barnsley 1-0
94' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Mighten voor T. Figueiredo Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Nottingham Forest
Opstellingen Barnsley - Nottingham Forest
De opstellingen van Barnsley en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barnsley - Nottingham Forest

Barnsley en Nottingham Forest treffen elkaar in de 45e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 21 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nottingham Forest. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Nottingham Forest favoriet. 7 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Barnsley. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Barnsley 5
Winst Nottingham Forest 7
Gelijkspel 5
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 23e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 5e plaats.