Nabeschouwing Barnsley - Reading (1-1) || Championship 2019/2020

Woensdag 11 december 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het woensdag 11 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Athersley Recreation FC Stadium (Barnsley, South Yorkshire) in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Reading (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Barnsley en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door C. Woodrow, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Reading kwam na 76 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Joao, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Barnsley - Reading 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Reading Gele kaart voor M. Morrison Reading
58' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow met assist van J. Brown Barnsley 1-0
60' Wissel Barnsley Wissel T. Sibbick voor B. Williams Barnsley
62' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor T. Sibbick Barnsley
65' Wissel Reading Wissel S. Baldock voor G. Puscas Reading
75' Wissel Reading Wissel Y. Meite voor M. Morrison Reading
76' Doelpunt Reading Doelpunt L. Joao Reading 1-1
81' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor K. Dougall Barnsley
82' Wissel Reading Wissel T. Blackett voor J. Obita Reading
87' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor J. Brown Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Reading
Opstellingen Barnsley - Reading

Voorbeschouwing Barnsley - Reading

Barnsley en Reading treffen elkaar in de 21e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Reading in de Championship vond plaats op 30 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Reading favoriet. 8 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Barnsley. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Barnsley 2
Winst Reading 8
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 24e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 18e plaats.