Nabeschouwing Barnsley - West Bromwich Albion (1-1) || Championship 2019/2020

Donderdag 26 december 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het donderdag 26 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Athersley Recreation FC Stadium (Barnsley, South Yorkshire) in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - West Bromwich Albion (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Barnsley en West Bromwich Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. West Bromwich Albion kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Krovinovic. Lange tijd leek het erop dat Barnsley het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk A. Halme die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Barnsley - West Bromwich Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt F. Krovinovic West Bromwich Albion 0-1
11' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor B. Diaby Barnsley
62' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Zohore voor C. Austin West Bromwich Albion
63' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor F. Krovinovic West Bromwich Albion
72' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor J. Brown Barnsley
77' Wissel West Bromwich Albion Wissel G. Barry voor F. Krovinovic West Bromwich Albion
85' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor H. Robson-Kanu West Bromwich Albion
89' Wissel West Bromwich Albion Wissel C. Townsend voor K. Gibbs West Bromwich Albion
90' Doelpunt Barnsley Doelpunt A. Halme met assist van C. Chaplin Barnsley 1-1
92' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor A. Hegazy West Bromwich Albion
96' Wissel Barnsley Wissel M. Bahre voor A. Mowatt Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - West Bromwich Albion
Opstellingen Barnsley - West Bromwich Albion
De opstellingen van Barnsley en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Barnsley - West Bromwich Albion

Barnsley en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 24e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 22 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Barnsley als West Bromwich Albion wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Winst Barnsley 2
Winst West Bromwich Albion 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 22e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.