Nabeschouwing Birmingham City - Barnsley (2-0) || Championship 2019/2020

Dinsdag 20 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Birmingham City het dinsdag 20 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Barnsley (2-0)

Het Championship duel tussen Birmingham City en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-0 overwinning voor Birmingham City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door L. Jutkiewicz, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Birmingham City vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Alvaro op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Birmingham City.

LIVE Birmingham City - Barnsley 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Andersen Barnsley
69' Doelpunt Birmingham City Doelpunt L. Jutkiewicz met assist van W. Harding Birmingham City 1-0
71' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Alvaro Birmingham City
73' Wissel Barnsley Wissel M. Wilks voor M. Bahre Barnsley
73' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor M. Thiam Barnsley
75' Wissel Birmingham City Wissel G. Gardner voor F. Villalba Birmingham City
77' Doelpunt Birmingham City Doelpunt Alvaro met assist van S. Seddon Birmingham City 2-0
80' Wissel Birmingham City Wissel J. Montero voor Alvaro Birmingham City
83' Wissel Barnsley Wissel A. Halme voor L. Thomas Barnsley
90' Wissel Birmingham City Wissel O. Bailey voor L. Jutkiewicz Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Barnsley
Opstellingen Birmingham City - Barnsley
De opstellingen van Birmingham City en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Birmingham City - Barnsley

Birmingham City en Barnsley treffen elkaar in de 4e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Barnsley in de Championship vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Birmingham City als Barnsley wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst Birmingham City 5
Winst Barnsley 5
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 15e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is onweer.