Nabeschouwing Birmingham City - Brentford (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Birmingham City het zaterdag 15 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Brentford (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Birmingham City en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door L. Jutkiewicz, waarmee Birmingham City met 1-0 de leiding nam. Brentford kwam na 17 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Pinnock, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Birmingham City - Brentford
Goals
1
1
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
93
90
Gevaarlijke aanvallen
42
33
Passes
267
475
Buitenspel
4
3
Corners
3
8
Wissels
2
2
LIVE Birmingham City - Brentford 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Wissel Brentford Wissel D. Yearwood voor M. Jensen Brentford
13' Doelpunt Birmingham City Doelpunt L. Jutkiewicz met assist van G. Gardner Birmingham City 1-0
17' Doelpunt Brentford Doelpunt E. Pinnock met assist van E. Marcondes Brentford 1-1
34' Gele kaart Brentford Gele kaart voor D. Yearwood Brentford
41' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
59' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor M. Colin Birmingham City
60' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor J. Clarke-Salter Birmingham City
71' Wissel Brentford Wissel T. Fosu voor D. Yearwood Brentford
75' Wissel Birmingham City Wissel D. Crowley voor S. Hogan Birmingham City
84' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Norgaard Brentford
91' Wissel Birmingham City Wissel W. Harding voor J. Bela Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Brentford
Opstellingen Birmingham City - Brentford
De opstellingen van Birmingham City en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Josep Clotet Ruiz
Basiselftal Birmingham City
# Speler Pos.
1 Lee Camp K
3 Kristian Pedersen V
4 Marc Roberts V
14 Jake Clarke-Salter V
5 Maxime Colin V
22 Jude Bellingham M
20 Gary Gardner M
11 Jérémy Bela M
34 Ivan Šunjić M
10 Lukas Jutkiewicz A
40 Scott Hogan A
Wissels Birmingham City
# Speler Pos.
27 Connal Trueman K
12 Harlee Dean V
2 Wes Harding V
15 Jefferson Antonio Montero Vite M
7 Daniel Crowley M
6 Maikel Kieftenbeld M
44 Caolan Boyd Munce M
Voorbeschouwing Birmingham City - Brentford

Birmingham City en Brentford treffen elkaar in de 33e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Birmingham City en Brentford in de Championship vond plaats op 3 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Birmingham City. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Birmingham City favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Birmingham City 5
Winst Brentford 3
Gelijkspel 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Birmingham City op een 14e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Birmingham City - Brentford Opstelling Birmingham City Opstelling Brentford Live Birmingham City - Brentford Live Birmingham City - Brentford kijken Birmingham City - Brentford kijken Live Birmingham City - Brentford stream Birmingham City - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Birmingham City - Brentford Uitslag Birmingham City - Brentford Statistieken Birmingham City - Brentford Championship 2019/2020 Birmingham City - Brentford wedden Birmingham City - Brentford gokken Birmingham City - Brentford Unibet