Nabeschouwing Blackburn Rovers - Barnsley (3-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Barnsley (3-2)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 3-2 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door B. Dack, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Barnsley kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Chaplin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette S. Downing zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Woodrow de 2-2 maakte voor Barnsley. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Blackburn Rovers dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Dack de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dean Whitestone bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Blackburn Rovers.

Wedstrijdstatistieken Blackburn Rovers - Barnsley
Goals
3
2
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
103
149
Gevaarlijke aanvallen
32
72
Passes
355
546
Overtredingen
8
14
Buitenspel
5
1
Corners
2
3
Wissels
3
5
LIVE Blackburn Rovers - Barnsley 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Brown Barnsley
24' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van A. Armstrong Blackburn Rovers 1-0
46' Wissel Barnsley Wissel C. Chaplin voor P. Schmidt Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel K. Dougall voor A. Halme Barnsley
48' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van J. Brown Barnsley 1-1
57' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor S. Gallagher Blackburn Rovers
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor S. Gallagher Blackburn Rovers
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Downing voor L. Holtby Blackburn Rovers
69' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt S. Downing Blackburn Rovers 2-1
79' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor J. Rothwell Blackburn Rovers
82' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow met assist van C. Chaplin Barnsley 2-2
83' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor M. Bahre Barnsley
86' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack Blackburn Rovers 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Barnsley
Opstellingen Blackburn Rovers - Barnsley
De opstellingen van Blackburn Rovers en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
13 Jayson Leutwiler K
4 Bradley Johnson M
39 John Buckley M
19 Stewart Downing M
29 Corry Evans M
20 Ben Brereton A
10 Danny Graham A
Formatie 3-1-4-2
Wissels Barnsley
# Speler Pos.
40 Bradley Collins K
12 Dimitri Kévin Cavaré V
4 Kenneth Dougall M
8 Cameron McGeehan M
16 Luke Thomas M
11 Conor Chaplin A
26 Mamadou Thiam A
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Barnsley

Blackburn Rovers en Barnsley treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Barnsley in de Championship vond plaats op 8 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Blackburn Rovers favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Barnsley slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackburn Rovers 3
Winst Barnsley 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 18e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Blackburn Rovers - Barnsley Opstelling Blackburn Rovers Opstelling Barnsley Live Blackburn Rovers - Barnsley Live Blackburn Rovers - Barnsley kijken Blackburn Rovers - Barnsley kijken Live Blackburn Rovers - Barnsley stream Blackburn Rovers - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Blackburn Rovers - Barnsley Uitslag Blackburn Rovers - Barnsley Statistieken Blackburn Rovers - Barnsley Championship 2019/2020 Blackburn Rovers - Barnsley wedden Blackburn Rovers - Barnsley gokken Blackburn Rovers - Barnsley Unibet