Nabeschouwing Blackburn Rovers - Hull City (3-0) || Championship 2019/2020

Dinsdag 11 februari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Blackburn Rovers het dinsdag 11 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Hull City (3-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Hull City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 3-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door D. Lenihan, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Armstrong op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee D. Samuel zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeremy Simpson, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackburn Rovers - Hull City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Elder Hull City
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor D. Graham Blackburn Rovers
60' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Samuel voor E. Bennett Blackburn Rovers
70' Wissel Hull City Wissel K. Lewis-Potter voor M. Wilks Hull City
70' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Magennis Hull City
73' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Lenihan Blackburn Rovers 1-0
79' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Armstrong met assist van B. Johnson Blackburn Rovers 2-0
80' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Samuel Blackburn Rovers 3-0
83' Wissel Hull City Wissel J. Berry voor D. Batty Hull City
83' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor S. Downing Blackburn Rovers
86' Gele kaart Hull City Gele kaart voor G. Honeyman Hull City
89' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Hull City
Opstellingen Blackburn Rovers - Hull City
De opstellingen van Blackburn Rovers en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Hull City

Blackburn Rovers en Hull City treffen elkaar in de 32e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Hull City in de Championship vond plaats op 20 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Blackburn Rovers. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Blackburn Rovers favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Hull City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 4
Winst Hull City 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 12e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 14e plaats.