Nabeschouwing Blackburn Rovers - Queens Park Rangers (2-1) || Championship 2019/2020

Dinsdag 28 januari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Blackburn Rovers het dinsdag 28 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Queens Park Rangers (2-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 2-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Armstrong, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Queens Park Rangers kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Hugill, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette D. Lenihan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackburn Rovers - Queens Park Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt A. Armstrong Blackburn Rovers 1-0
22' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt J. Hugill met assist van I. Chair Queens Park Rangers 1-1
30' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Lenihan met assist van J. Rothwell Blackburn Rovers 2-1
46' Wissel Blackburn Rovers Wissel E. Bennett voor J. Rothwell Blackburn Rovers
57' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor I. Chair Queens Park Rangers
58' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor G. Cameron Queens Park Rangers
62' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor L. Amos Queens Park Rangers
66' Wissel Queens Park Rangers Wissel M. Pugh voor L. Amos Queens Park Rangers
74' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Lenihan Blackburn Rovers
80' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Johnson voor S. Downing Blackburn Rovers
80' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rankin-Costello voor L. Holtby Blackburn Rovers
80' Wissel Queens Park Rangers Wissel O. Shodipo voor I. Chair Queens Park Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Queens Park Rangers
Opstellingen Blackburn Rovers - Queens Park Rangers
De opstellingen van Blackburn Rovers en Queens Park Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Queens Park Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.