Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday (2-1)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door J. Murphy, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Blackburn Rovers kwam in de 88e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Adarabioyo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette J. Buckley zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday
Goals
2
1
Balbezit
54%
46%
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
86
75
Gevaarlijke aanvallen
40
38
Passes
356
291
Overtredingen
10
16
Buitenspel
1
1
Corners
4
13
Wissels
3
3
LIVE Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Forestieri voor J. Pelupessy Sheffield Wednesday
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel D. Graham voor S. Gallagher Blackburn Rovers
67' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor L. Holtby Blackburn Rovers
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Murphy voor A. Reach Sheffield Wednesday
77' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor K. Harris Sheffield Wednesday
83' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Murphy Sheffield Wednesday 0-1
87' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Buckley voor S. Downing Blackburn Rovers
88' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt O. Adarabioyo met assist van E. Bennett Blackburn Rovers 1-1
91' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt J. Buckley Blackburn Rovers 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday
Opstellingen Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Blackburn Rovers en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Tony Mowbray
Wissels Blackburn Rovers
# Speler Pos.
13 Jayson Leutwiler K
17 Amari'i Bell V
39 John Buckley M
29 Corry Evans M
4 Bradley Johnson M
8 Joe Rothwell M
10 Danny Graham A
Formatie 4-1-4-1
Coach Garry Monk
Basiselftal Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
1 Keiren Westwood K
13 Julian Börner V
2 Liam Palmer V
3 Morgan Fox V
27 Dominic Iorfa V
7 Kadeem Harris M
23 Sam Hutchinson M
5 Kieran Lee M
8 Joey Pelupessy M
20 Adam Reach M
9 Steven Fletcher A
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
25 Cameron Dawson K
29 Alex Hunt V
22 Moses Odubajo V
14 Jacob Murphy M
45 Fernando Martín Forestieri A
17 Atdhe Nuhiu A
11 Sam Winnall A
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday

Blackburn Rovers en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Sheffield Wednesday in de Championship vond plaats op 16 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Sheffield Wednesday favoriet. 6 keer wist de ploeg van Blackburn Rovers te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Blackburn Rovers. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Blackburn Rovers 3
Winst Sheffield Wednesday 6
Gelijkspel 3
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 17e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday Opstelling Blackburn Rovers Opstelling Sheffield Wednesday Live Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday Live Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday kijken Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday kijken Live Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday stream Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday Fox Sports Nabeschouwing Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday Uitslag Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday Statistieken Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday Championship 2019/2020 Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday wedden Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday gokken Blackburn Rovers - Sheffield Wednesday Unibet