Voorbeschouwing Brentford - Reading (0-0) || Championship

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship neemt Brentford het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Brentford Gelijk Winst Reading
1.74x inzet 3.6x inzet 5.35x inzet
LIVE Brentford - Reading 0-0

Vanaf zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Brentford - Reading volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 20 uur, 35 minuten en 48 seconden.

Opstellingen Brentford - Reading

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Brentford - Reading

Brentford en Reading treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brentford en Reading elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 0
Winst Reading 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 9e positie staat, terwijl we Reading terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Brentford - Reading Opstelling Brentford Opstelling Reading Live Brentford - Reading Live Brentford - Reading kijken Brentford - Reading kijken Live Brentford - Reading stream Brentford - Reading Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Reading Uitslag Brentford - Reading Statistieken Brentford - Reading Championship 2019/2020 Brentford - Reading wedden Brentford - Reading gokken Brentford - Reading Unibet