Nabeschouwing Brentford - Swansea City (3-1) || Championship 2019/2020

Woensdag 29 juli 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Brentford het woensdag 29 juli 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Swansea City (3-1)

Het Championship duel tussen Brentford en Swansea City is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 3-1 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door O. Watkins, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Brentford vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Marcondes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Brentford, waarmee B. Mbeumo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 78 minuten deed R. Brewster iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Swansea City werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Swansea City echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Brentford.

LIVE Brentford - Swansea City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
11' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van M. Jensen Brentford 1-0
15' Doelpunt Brentford Doelpunt E. Marcondes met assist van S. Benrahma Brentford 2-0
46' Wissel Swansea City Wissel Y. Dhanda voor J. Fulton Swansea City
46' Wissel Swansea City Wissel B. Cabango voor M. van der Hoorn Swansea City
46' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mbeumo met assist van R. Henry Brentford 3-0
54' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor B. Cabango Swansea City
75' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor Y. Dhanda Swansea City
76' Wissel Brentford Wissel S. Canos voor B. Mbeumo Brentford
77' Wissel Brentford Wissel J. Da Silva voor E. Marcondes Brentford
77' Wissel Swansea City Wissel B. Celina voor K. Naughton Swansea City
78' Doelpunt Swansea City Doelpunt R. Brewster Swansea City 3-1
82' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor A. Ayew Swansea City
83' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Benrahma Brentford
93' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor C. Roberts Swansea City
93' Gele kaart Brentford Gele kaart voor Frank T. Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Swansea City
Opstellingen Brentford - Swansea City
De opstellingen van Brentford en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Swansea City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.