Nabeschouwing Bristol City - Preston North End (1-1) || Championship 2019/2020

Woensdag 22 juli 2020 - 20:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Bristol City het woensdag 22 juli 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Preston North End (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Bristol City en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Maguire, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. Bristol City kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Diedhiou, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Bristol City - Preston North End 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Preston North End Doelpunt S. Maguire met assist van D. Johnson Preston North End 0-1
48' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van A. Weimann Bristol City 1-1
64' Wissel Preston North End Wissel A. Browne voor R. Ledson Preston North End
64' Wissel Preston North End Wissel T. Barkhuizen voor J. Harrop Preston North End
64' Wissel Bristol City Wissel F. Benkovic voor P. Pereira Bristol City
72' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor N. Wells Bristol City
74' Wissel Preston North End Wissel J. Stockley voor S. Maguire Preston North End
75' Wissel Preston North End Wissel T. Bayliss voor P. Gallagher Preston North End
80' Wissel Bristol City Wissel B. Afobe voor J. Paterson Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Preston North End
Opstellingen Bristol City - Preston North End
De opstellingen van Bristol City en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Bristol City - Preston North End

Bristol City en Preston North End treffen elkaar in de 46e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Woolmer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Preston North End in de Championship vond plaats op 28 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Preston North End favoriet. 7 keer wist de ploeg van Bristol City te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Bristol City. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Bristol City 3
Winst Preston North End 7
Gelijkspel 7
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 12e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 9e plaats.