Nabeschouwing Cardiff City - Fulham (1-1) || Championship 2019/2020

Vrijdag 30 augustus 2019 - 20:45 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Cardiff City het vrijdag 30 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Fulham (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Cardiff City en Fulham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door J. Murphy, waarmee Cardiff City met 1-0 de leiding nam. Fulham kwam na 45 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Mitrovic, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 68e minuut kreeg H. Arter van Fulham voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Fulham de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Fulham
Goals
1
1
Balbezit
31%
69%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
1
4
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
24
12
Gevaarlijke aanvallen
14
6
Passes
0
14
Overtredingen
16
8
Buitenspel
4
1
Corners
4
3
LIVE Cardiff City - Fulham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Murphy met assist van A. Flint Cardiff City 1-0
45' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van I. Cavaleiro Fulham 1-1
64' Wissel Cardiff City Wissel C. Paterson voor L. Tomlin Cardiff City
64' Wissel Cardiff City Wissel J. Hoilett voor G. Whyte Cardiff City
66' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Arter Fulham
68' Tweede gele kaart Fulham Tweede gele kaart voor H. Arter Fulham
71' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor A. Knockaert Fulham
72' Gele kaart Fulham Gele kaart voor M. Bettinelli Fulham
80' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor L. Bacuna Cardiff City
81' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor I. Cavaleiro Fulham
81' Wissel Cardiff City Wissel N. Mendez-Laing voor J. Murphy Cardiff City
85' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mawson Fulham
89' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Cairney Fulham
89' Wissel Fulham Wissel M. Le Marchand voor T. Cairney Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Fulham
Opstellingen Cardiff City - Fulham
De opstellingen van Cardiff City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Neil Warnock
Basiselftal Cardiff City
# Speler Pos.
12 Stefan Oakes K
2 Lee Peltier V
4 Sean Morrison V
5 Aden Flint V
3 Joe Bennett V
7 Leandro Bacuna M
8 Joe Ralls M
20 Gavin Whyte M
17 Lee Tomlin M
11 Josh Murphy M
9 Robert Nesta Glatzel A
Wissels Cardiff City
# Speler Pos.
25 Joe Day K
16 Curtis Nelson V
19 Nathaniel Mendez-Laing M
6 Will Vaulks M
33 David Junior Hoilett M
27 Omar Bogle A
13 Callum Paterson A
Formatie 4-2-3-1
Coach Scott Parker
Voorbeschouwing Cardiff City - Fulham

Cardiff City en Fulham treffen elkaar in de 6e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Fulham in de Championship vond plaats op 26 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cardiff City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cardiff City. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cardiff City 1
Winst Fulham 2
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 14e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Cardiff City - Fulham Opstelling Cardiff City Opstelling Fulham Live Cardiff City - Fulham Live Cardiff City - Fulham kijken Cardiff City - Fulham kijken Live Cardiff City - Fulham stream Cardiff City - Fulham Fox Sports Nabeschouwing Cardiff City - Fulham Uitslag Cardiff City - Fulham Statistieken Cardiff City - Fulham Championship 2019/2020 Cardiff City - Fulham wedden Cardiff City - Fulham gokken Cardiff City - Fulham Unibet