Nabeschouwing Charlton Athletic - Fulham (0-0) || Championship 2019/2020

Woensdag 22 januari 2020 - 20:45 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Charlton Athletic het woensdag 22 januari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Fulham (0-0)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Fulham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Fulham, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Fulham kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Steve Martin niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Charlton Athletic - Fulham
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
5
11
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
109
102
Gevaarlijke aanvallen
31
58
Passes
268
588
Buitenspel
2
2
Corners
6
6
Wissels
3
3
LIVE Charlton Athletic - Fulham 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
63' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Williams voor A. Morgan Charlton Athletic
70' Wissel Charlton Athletic Wissel L. Taylor voor T. Hemed Charlton Athletic
72' Wissel Fulham Wissel C. Christie voor H. Arter Fulham
77' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor T. Cairney Fulham
82' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Green voor E. Oztumer Charlton Athletic
86' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Cullen Charlton Athletic
88' Wissel Fulham Wissel J. Stansfield voor J. Onomah Fulham
93' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Fulham
Opstellingen Charlton Athletic - Fulham
De opstellingen van Charlton Athletic en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Lee Bowyer
Basiselftal Charlton Athletic
# Speler Pos.
1 Dillon Phillips K
3 Ben Purrington V
2 Adam Matthews V
5 Tom Lockyer V
6 Jason Pearce V
19 Albie Morgan M
15 Darren Pratley M
24 Josh Cullen M
45 Alfie Doughty M
29 Erhun Aksel Öztümer M
26 Tomer Hemed A
Formatie 4-3-3
Coach Scott Parker
Basiselftal Fulham
# Speler Pos.
12 Marek Rodák K
4 Denis Odoi V
3 Michael Hector V
13 Tim Ream V
23 Joe Bryan V
10 Tom Cairney M
6 Kevin McDonald M
18 Harry Arter M
25 Josh Onomah A
19 Ivan Ricardo Neves Abreu Cavaleiro A
14 Bobby Reid A
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Fulham

Charlton Athletic en Fulham treffen elkaar in de 29e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Fulham in de Championship vond plaats op 5 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Fulham favoriet. 2 keer wist de ploeg van Charlton Athletic te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Charlton Athletic. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Charlton Athletic 0
Winst Fulham 2
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 19e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Charlton Athletic - Fulham Opstelling Charlton Athletic Opstelling Fulham Live Charlton Athletic - Fulham Live Charlton Athletic - Fulham kijken Charlton Athletic - Fulham kijken Live Charlton Athletic - Fulham stream Charlton Athletic - Fulham Fox Sports Nabeschouwing Charlton Athletic - Fulham Uitslag Charlton Athletic - Fulham Statistieken Charlton Athletic - Fulham Championship 2019/2020 Charlton Athletic - Fulham wedden Charlton Athletic - Fulham gokken Charlton Athletic - Fulham Unibet