Nabeschouwing Derby County - Birmingham City (3-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Derby County het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Birmingham City (3-2)

Het Championship duel tussen Derby County en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 3-2 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Derby County kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Martin. Derby County vergrootte in de 50e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Waghorn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Birmingham City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via G. Gardner.

Na 59 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat I. Sunjic de 2-2 maakte voor Birmingham City. Birmingham City kreeg een penalty toegewezen in de 70e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond L. Jutkiewicz die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan. Derby County kwam op voorsprong nadat J. Paterson de 3-2 wist te maken na 74 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Hooper en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Derby County.

LIVE Derby County - Birmingham City 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Martin met assist van D. Holmes Derby County 1-0
22' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Alvaro Birmingham City
44' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Holmes Derby County
46' Gele kaart Derby County Gele kaart voor K. Bielik Derby County
50' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Waghorn met assist van C. Martin Derby County 2-0
56' Doelpunt Birmingham City Doelpunt G. Gardner met assist van D. Crowley Birmingham City 2-1
59' Doelpunt Birmingham City Doelpunt I. Sunjic Birmingham City 2-2
70' Penalty gemist Birmingham City Penalty gemist L. Jutkiewicz Birmingham City
72' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor C. Martin Derby County
72' Wissel Derby County Wissel J. Bogle voor F. Jozefzoon Derby County
74' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Paterson met assist van J. Marriott Derby County 3-2
76' Wissel Birmingham City Wissel J. Bellingham voor G. Gardner Birmingham City
76' Wissel Birmingham City Wissel F. Villalba voor J. Maghoma Birmingham City
90' Wissel Derby County Wissel J. Knight voor D. Holmes Derby County
92' Gele kaart Derby County Gele kaart voor S. Malone Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Birmingham City
Opstellingen Derby County - Birmingham City
De opstellingen van Derby County en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.