Nabeschouwing Derby County - Middlesbrough (2-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Derby County het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Middlesbrough. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Middlesbrough live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Middlesbrough (2-0)

Het Championship duel tussen Derby County en Middlesbrough is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 2-0 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door T. Lawrence, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. In de 32e minuut moest G. Saville van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Darren Bond een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Middlesbrough verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Derby County via een goal van T. Lawrence in de 84e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Derby County.

LIVE Derby County - Middlesbrough 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Middlesbrough teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Middlesbrough Gele kaart voor P. McNair Middlesbrough
22' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Lawrence met assist van C. Martin Derby County 1-0
32' Rode kaart Middlesbrough Rode kaart voor G. Saville Middlesbrough
35' Wissel Middlesbrough Wissel A. Dijksteel voor M. Browne Middlesbrough
53' Wissel Derby County Wissel G. Evans voor K. Bielik Derby County
67' Wissel Derby County Wissel M. Waghorn voor C. Martin Derby County
79' Wissel Middlesbrough Wissel S. Walker voor M. Johnson Middlesbrough
80' Wissel Middlesbrough Wissel H. Coulson voor L. Wing Middlesbrough
84' Doelpunt Derby County Doelpunt T. Lawrence met assist van J. Bogle Derby County 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Middlesbrough
Opstellingen Derby County - Middlesbrough
De opstellingen van Derby County en Middlesbrough zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Middlesbrough zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Derby County - Middlesbrough

Derby County en Middlesbrough treffen elkaar in de 15e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Middlesbrough in de Championship vond plaats op 1 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Middlesbrough favoriet. 9 keer wist de ploeg van Derby County te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Derby County. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Derby County 4
Winst Middlesbrough 9
Gelijkspel 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Derby County op een 16e positie staat, terwijl we Middlesbrough terugvinden op de 22e plaats.