Nabeschouwing Fulham - Charlton Athletic (2-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 13:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Fulham het zaterdag 5 oktober 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Charlton Athletic (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Fulham en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door C. Gallagher, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Fulham kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Cavaleiro, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette M. Bonne zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Mitrovic de 2-2 maakte voor Fulham.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Fulham - Charlton Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Bryan Fulham
30' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Gallagher Charlton Athletic
41' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Gallagher met assist van C. Solly Charlton Athletic 0-1
46' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor S. Sessegnon Fulham
46' Wissel Fulham Wissel H. Reed voor H. Arter Fulham
55' Doelpunt Fulham Doelpunt I. Cavaleiro met assist van B. Reid Fulham 1-1
57' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt M. Bonne met assist van D. Pratley Charlton Athletic 1-2
63' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic Fulham 2-2
64' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Leko voor J. Williams Charlton Athletic
78' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
87' Wissel Fulham Wissel J. Onomah voor S. Johansen Fulham
89' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Field voor J. Forster-Caskey Charlton Athletic
94' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Matthews voor M. Bonne Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Charlton Athletic
Opstellingen Fulham - Charlton Athletic
De opstellingen van Fulham en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.